Kiropraktik uden knæk og vrid

Behandlingsforløb med Neuro Impulse Protocol (NIP)

Hvad er Neuro Impulse Protocol?

NIP er en fuld kropsundersøgelse med vægten lagt på det neurologiske område. Forestil dig, at din hjerne er en computer. Hvis du ændrer inputtet til computeren, så vil det ændre outputtet fra computeren. Det samme sker for din krop; hvis du ændrer input til hjernen, for eksempel hvis du føler smerte og/eller nedsat bevægelse i en del af kroppen, så vil det ændre den måde, hvorpå din hjerne kontrollerer din krop.

Måske begynder du at halte, eller din kropsholdning ændres. Det vil gøre dig mere modtagelig for mere smerte og ømhed. Målet med NIP er at normalisere dine inputs til hjernen og dermed også output. Behandling hos kiropraktor uden knæk - kontakt mig for en tid. Du er velkommen til at ringe, skrive, eller udfylde nedenstående kontaktformular. Hvis du er klar til at bestille en tid direkte online, kan det også klares her på siden.

Hvordan foregår en NIP-undersøgelse?

En NIP-undersøgelse er en kombination af en meget præcis kiropraktisk undersøgelse og en detaljeret neurologisk undersøgelse. I praksis betyder det en undersøgelse af dine reflekser, din muskelkraft og bevægeudslag i ryggens led, led i arme og ben samt foran på kroppen og kraniet.

Undersøgelsen hjælper mig til at finde det præcise sted, hvor din krop har behov for justering. I min undersøgelse medtager jeg desuden nogle lidt oversete led, særligt på forsiden af kroppen: Kæbeled, leddene omkring brystbenet og skamben samt komplikationer fra arvæv som for eksempel efter kejsersnit og andre operationsar.

Ud over NIP-undersøgelsen udfører jeg også almene ortopædiske tests og neurologiske undersøgelser.

Kan man høre knæk ved behandlingen?

En NIP-behandling er helt fri for knæk!

Behandlingsteknikken er forskellig fra den mekaniske manipulation, som man normalt forbinder med kiropraktik. Den udføres med meget lav kraft, og du vil ikke hverken føle eller høre en knæklyd.

Umiddelbart efter behandlingen vil du opleve en ændring i kroppens funktioner - primært ved større bevægelighed af leddene og måske en øget muskelstyrke, fordi forstyrrende signaler i dit nervesystem er blevet nedsat.

Kontakt mig og bestil en tid til en NIP-behandling

Ønsker du at høre mere om NIP-behandlingen, har du nogle spørgsmål, eller vil du bestille en tid, kan jeg kontaktes på telefon  71 11 57 50  eller e-mail info@kiropraktorannspejlsgaard.dk. Du kan også booke din tid online via mit online bookingsystem.

Kiropraktor Ann Spejlsgaard sikrer dig en skånsom, men effektiv kiropraktisk behandling ud fra en sundhedsfaglig vurdering, der baserer sig på en tilgang om, at hele kroppen hænger sammen. Du får en kiropraktorbehandling helt uden knæk og vrid. I stedet anvendes behandlingsmetoden NIP – Neuro Impulse Protocol, som er velegnet til både spædbørn, større børn, gravide og voksne.